پخت ماهی
برای پخت ماهی روشهای زیادی وجود دارد. غالبا افراد غذاهای سرخ کرده را دوست دارند و ماهی را سرخ می کنند ولی به نظر من بهتره که این ماده غذایی پرخاصیت رو چربش نکنیم و به صورت کبابی یا بخارپز مصرف کنیم بهتر است. در هر صورت بهتر این است که ماهی قبل از پخت مزه دار شود. من برای طعم دار کردن ماهی از نمک، فلفل، مقدار کمی زردچوبه، زنجبیل و زعفران استفاده می کنم، سپس یک ساعت بهش استراحت میدم کمی آبلیمو به آن اضافه می کنم. یک تابه را کمی با روغن زیتون چرب کرده و تکه های ماهی را داخل آن می چینیم و ظرف را داخل فر قرار می دهیم.
خواص ماهی
ماهی از آن دسته غذاهایی است که به علت خواصی که دارد بهتر است در برنامه غدایی هفتگی قرار بگیرد. علت اصلی که باعث اهمیت این غذا می شود وجود فراوان امگا 3، پروتئین بالا و همچنین ویتامین های مختلف و املاح در آن است. ویتامین های آ، ب، د، کلسیم و فسفر و میزان کمی آهن و مس و سلنیوم است.
میزان کالری ماهی بسیار پایین است و چربی آن مفید است و میزان بیماریهای قلبی را به صفر می رساند. فشارخون را پایین می آورد و عملکرد سلولهای خون رسان را افزایش می دهد. برای بیماران دیابتی، بیماران ام اس بسیار مفید است و از آنجایی که متابولیسم بدن را بالا می برد برای لاغری بسیار مفید است.
یکی دیگه از خواص مهم ماهی اینه که روی سیستم ایمنی بدن بسیار تاثیرگزار است و مصرف به اندازه و مرتب آن از بروز بیماریهایی که بر اثر بالا یا پایین بودن سیستم ایمنی ایجاد می شود جلوگیری می کند، و همچنین در روند درمان اینگونه بیماریها جلوگیری می کند. امگا 3 موجود در در ماهی از بیماریهای پوستی مانند: اگزما و پوسته پوسته شدن پوست جلوگیری می کند.