پخت کیک بدون فر و غذا مثل پیتزا و کباب

پختن کیک چه بدون فر چه با فر و یا پخت هر نوع غذایی پیتزا و یا کباب و انواع خورش، غذاهای محلی یا غذاهای خاص میتواند بسیار لذت بخش باشد.

پخت کیک بدون فر و غذا مثل پیتزا و کباب

پختن کیک چه بدون فر چه با فر و یا پخت هر نوع غذایی پیتزا و یا کباب و انواع خورش، غذاهای محلی یا غذاهای خاص میتواند بسیار لذت بخش باشد.

آشپزی یکی از آن دسته کارهایی است که باعث ایجاد حس خوب و آرامش در خانه می شود. پختن هر مدل غذایی چه پیتزا باشد چه غذاهایی مانند کباب یا خورشهای لذیذ ایرانی و یا غذاهای ملل مختلف باعث دورهمی عالی افراد یک خانواده میشود. حتی پختن یک کیک به ساده ترین روش ممکن روی گاز بدون فر، یک عصر دلچسب را فراهم می کند.

  • ۰
  • ۰

 

پخت انواع استیک

استیک یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است، یه غذای پر از ادویه، همراه با سس قارچ و نکته جالبش اینه که خیلی هم راحت میشه توی خونه درستش کرد. استیک را هم می توان با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ تهیه کرد. گوشت قرمز قسمت راسته یا فیله گوساله البته استیک با فیله نرمتر و لذیذتر است. استیک مرغ با قسمت سینه پخته می شود.

استیک مرغ: سینه مرغ را کمی با بیفتک کوب به حدی که خیلی نازک نشه و ظاهرش بهم نخوره می کوبیم، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، زنجبیل و زعفران فراوان به آن اضافه می کنیم و حداقل یک ساعت بهش زمان میدیم تا مزه دار بشه، سپس آن را گریل می کنیم. میزان پخت استیک بسیار مهم است که گوشت سفت نشود.

استیک گوشت: بهتر است که از گوشت سرد استفاده نکنیم، یعنی حداقل یک روز داخل یخچال بماند و قبل از استفاده نیم ساعت در دمای محیط قرار بگیرد. کمی می کوبیم، برای ادویه به دو طرف آن نمک و فلفل میزنیم، به نظر من چون گوشت خودش طعم خوبی داره بهتر است از ادویه دیگری استفاده نشود، ولی در صورت دلخواه می توانید به آن سس خردل و سس سویا اضافه کنید. کف تابه چدنی را کمی چرب می کنیم و پس ار داغ شدن استیک را سرخ می کنیم، بهتر است در تابه باز باشد تا سفت نشود. 

سس قارچ

سس قارج در کنار استیک بی نهایت لذیذ است، برای تهیه آن قارچ ها را خلالی کرده مقداری کره و نمک و فلفل تفت می دهیم بعد از کشیده شدن آب قارچ در یک ظرف دیگر کره و سیر رنده شده را تفت می دهیم سپس آرد را اضافه می کنیم و حسابی با مواد مخلوط می کنیم حالا نوبته شیر که باید کم کم اضافه شود تا آرد گلوله نشود با حرارت ملایم مرتبا هم می زنیم تا سس آماده شود و قارچ ها را اضافه کرده و هم میزنیم تا سس قوام بیاید و در کنار استیک سرو می کنیم.           

  

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
<