پخت کباب تابه ای
کباب تابه ای یکی از لذیذترین و ساده ترین غذاهای ایرانی است که فکر نمی کنم کسی باشد که پختن آن را بلد نباشد. حالا من روش خودم را برای پخت آن می نویسم. همونطور که می دونید این غذا با گوشت چرخ کرده گوسفندی پخته می شود. من از کل میزان گوشت مورد نیاز نصف گوشت گوسفند و نصف گوشت گوساله چرخ می کنم.
برای ادویه از نمک، فلفل، زردچوبه و سماق استفاده میکنم و گوشت را حسابی ورز میدهم. در این مرحله هم می توانید گوشت را داخل تابه صاف کرده و برش بزنید زعفران و کره را اضافه کنید در تابه را گذاشته و اجازه بدهید خوب بپزد البته گوجه فرنگی را فراموش نکنید گوجه های کوچک انتخاب کرده و روی سطح آن برش ایجاد کنید.
هم می توانید گلوله های کوچک از گوشت بردارید بصورت گرد صاف کرده و سیب زمینی هم گرد به همان سایز برش زده و کباب ها و سیب زمینی ها را پشت سر هم در تابه می چینیم و با گوجه فرنگی رنده شده و زعفران و کره یک سس درست کرده روی آن میریزیم و زمان میدهیم تا کاملا بپزد.
نکات مهم در پخت
یکی از مهمترین نکات در پخت کباب تابه ای پیاز است. برای هر نیم کیلو گوشت یک عدد پیاز متوسط کافی است و اینکه حتما بعد از رنده کردن آب آنرا بگیرید. هرگز برای پخت آب به آن اضافه نکنید. هم گوشت آب می اندازد و هم گوجه که برای پخت کامل کافی است. اگر آب اضافه کنید کباب مزه خوذ را از دست میدهد.